Events / BTL

Posedujemo ogromno iskustvo u osmišljavanju i organizaciji BTL aktivnosti i svih vrsta događaja – od poslovnih konferencija, prezentacija i tim bildinga, preko sajamskih manifestacija i eventa na kojima se lansiraju novi proizvodi ili ideje – pa do velikih regionalnih skupova, masovnih događaja i festivala.

Za poslovne konferencije, pored osmišljavanja koncepta kompletnog događaja i standardne organizacije celog događaja pružamo i sledeće usluge:

  • Priprema prezentacija – koncept, dizajn, dinamika, dramatika, storytelling, izrada originalnih video sadržaja , kao i svetlosnih i zvučnih efekata. Šta god da vam je cilj, pomažemo da to sprovedete u delo na efektan i pamtljiv način, prilagođeno tipu događaja, tj. prezentaciji u konferencijskoj sali ili na velikoj sceni. Za sve vidove prezentacije u mogućnosti smo da pružimo i svu tehničku podršku, bez obzira na lokaciju.
  • Trening javnog nastupa za prezentere – tim naših saradnika sa iskustvom na televiziji, filmu i pozorištu vas može pripremiti tako za javni nastup, kako biste na prezentaciji na uverljiv način preneli publici poruke i fokusirali im pažnju na važne poente.

U nastavku možete pogledati nekoliko studija slučaja iz naše prakse.

CASE STUDY – Festival „Bake Up“, Milano, Italija

Na najvećoj svetskoj sajamskoj manifestaciji World Expo 2015, održanoj u Milanu, osmislili smo i realizovali festival finog hleba i peciva Bake Up, koji je svetu predstavio pekarsku tradiciju i moderne trendove u srpskom pekarstvu, kao i vodeće domaće proizvođače.

CASE STUDY – „di-go“ Klub, regionalni event,  2017.
Za klijenta „di-go“ iz Zagreba, organizovali smo veliki regionalni B2B event u Tučepima na makarskoj rivijeri. Učesnici su dolazili sa 6 tržišta, tako da smo organizovali i simultano prevođenje sa radnog dela skupa. Sa klijentom smo zajedno pripremali sve prezentacije za radni deo skupa, kako bi držale pažnju publike i bile vizuelno ujednačene. Za sve prezentacije smo pripremili i inspirativni video materijal koji je pratio izlaganja, uključujući i ankete među učesnicima, koje su se prikazivale već nakon nekoliko sati.

Ceo prostor j bio adekvatno pripremljen, pregledno obeležen i izbrendiran. Nakon oficijelnog dela, uveče je pripremljena BBQ zabava pored bazena, uz muzički program benda „Učiteljice“ i DJ-a. Za ovaj event smo zajedno sa klijentom pripremili koncept, satnicu, protokole, osmislili dešavanja i pružili kompletnu tehničku podršku, kako bi sve proteklo besprekorno.

events01

CASE STUDY – Lesaffre Srbija – Lansiranje „Alfa“ kvasca, 2016.
Lansiranje Alfa kvasca u novoj ambalaži (koju smo takođe mi osmislili) organizovali smo u Cineplexx bioskopu, uz premijeru novog filma sa Robert de Nirom, kako bismo inicirali koncept porodičnog druženja uz kvalitetne filmove i tople domaće kiflice (umesto kokica), koje se pripremaju brzo i lako uz Alfa kvasac.

Svake godine organizujemo veliki broj evenata, kako manjih, tako i jako velikih. Još studija slučaja možete pogledati u glavnom meniju, u kategoriji BTL.

NAZAD NA GLAVNI MENU