Launch Event za Alfa kvasac

Klijent: Lesaffre RS, multinacionalna kompanija sa sedištem u Francuskoj, svetski lider u proizvodnji kvasca.

Alfa kvasac je novi brend kvasca koji je kreiran od strane naše agencije. Krenuli smo od definisanja ciljeva i strategije, do kreativne razrade, dizajna ambalaže i sredstava komuniciranja. Launch Event za Alfa kvasac. je organizovan u bioskopu Cineplexx, Delta City Beograd. Cilj događaja je kreiranje nove prilike za konzumiranje proizvoda od svežeg testa. Ideja je da prikažemo kako se domaće kiflice lako i brzo prave. Najbolji način za uživanje u filmu je kada se cela porodica okupi uz miris ispečenih kiflica.

U programu je učestvovala Ana Štajdohar. Ona je u svom originalnom aranžmanu, uživo izvela numeru “Prvo mesto za vaše testo”. Pesmica je kreirana za potrebe lansiranja Alfa kvasca. Možete je čuti ovde.

Tokom eventa su podeljene nagrade najaktivnijim članovima Fejsbuk grupe “Mesimo zajedno” koji su postavljali fotografije svojih majstorija od testa, pripremljenih sa Alfa kvascem. Nakon što su gostima podeljene tople kiflice, pripremljene u pekari MaJo (Belville), premijerno je prikazan novi film sa Robert de Nirom u glavnoj ulozi: “Dekica pušten sa lanca”