Reference i iskustvo

Ja sam Stefan Ivanović i preko 2 decenije razvijam brendove, njihove pozicije na tržištu, tržišne udele, ulaske u nova tržišta, kao i razvoj ljudi, timova i njihovih kompetencija – kroz treninge i mentoring. Agencija ePlus Marketing Centar je nastala pre deset godina kao logičan nastavak puta kojim sam krenuo. Agencija okuplja vrhunske i potvrđene stručnjake iz svojih oblasti, koji se angažuju za svaki pojedinačni projekat. To nam omogućava da imamo specijalizovan i stručan tim za svakog klijenta i njegove potrebe.

Reference i iskustvo su smo sticali po celom regionu Jugoistočne Evrope. Reference su nam najbolja preporuka na nove klijente i najveći broj klijenata poslednjih ogdina dobijamo preko organske pretrage na internetu. Sve usluge koje pružamo, možete pogledati na stranici usluge.

Moje reference i iskustvo možete pogledati na LinkedIn profilu. Naša stručnost i posvećenost svakom klijentu čine nas pouzdanim partnerom za ostvarivanje poslovnih ciljeva. Kontaktirajte nas kako bismo zajedno radili na postizanju vaših ciljeva i ostvarivanju uspeha. Ovo su neki od brendova koji su mi poklonili poverenje i sa kojima imam čast i zadovoljstvo da sarađujem na razvijanju tržišta, brendova ili timova, kao i kroz treninge i personalizovano mentorstvo:

Reference i iskustvo

Navedeni klijenti su deo kako moje, tako i agencijske ponosne istorije uspeha. Stalna posvećenost kvalitetu i profesionalizmu rezultirala je dugogodišnjim partnerstvima i nadmašivanju planiranih rezultata klijenata, u različitim industrijama.

Neke od naših izabranih projekata u oblasti dizajna i komunikacija možete pogledati na Behance stranici. Listu aktuelnih treninga možete pogledati na stranici treninzi, ili klikom na sliku ispod.

Za više informacija možete nas kontaktirati ovde. Na sve upite odgovaramo u najkraćem mogućem roku.