Events / Poslovni događaji

Poslovni događaji (Events) je veoma važan segment komunikacionog miksa jedne kompanije, bez razlike da li komunicira sa B2C ili B2B publikom. Poslovni događaji jesu jedna od najvažnijih taktika offline In-Bound marketinga.

Šta je IN-BOUND marketing?

Suština In-Bound marketinga je u kreiranju kvalitetnih sadržaja koji će sami po sebi privlačiti ciljne grupe (umesto da ih ometa, kako to rade tradicionalna sredstva komunikacije). Dakle, umesto da brend/kompanija ciljnu grupu ometa plasiranjem reklamnih sadržaja – na događaje koji su dobro osmišljeni, predstavnici ciljne grupe dolaze sami, odnosno dolaze veoma rado. Tada im ne smetaju promo poruke koje se plasiraju na i oko događaja.

Kakve događaje mi organizujemo?

Naš tim profesionalaca organizuje sve vrste poslovnih događaja, da nabrojimo neke od ideja za događaje:

 • Poslovne konferencije
 • Poslovni treninzi (uživo i on-line), tim bilding aktivnosti
 • Sve vrste prezentacija, naročito prodajne prezentacije za kupce
 • Svečanosti, važni datumi i jubileji
 • Sajamske manifestacija u zemlji i inostranstvu
 • Lansiranja novih proizvoda ili usluga
 • Veliki regionalni skupovi
 • Koncerati, svečane akademije i zabavni program
 • Velikih otvaranja maloprodajnih objekata
 • Festivali

Zbog pandemije koja nas je zadesila, usavršili smo metode da većinu poslovnih događaja možemo organizovati i online. Za sve događaje možemo organizovati i visokoprofesionalno foto/video snimanje i proizvodnju kvalitetnog sadržaja (content) za različite namene.

Za poslovne konferencije, pored osmišljavanja koncepta kompletnog događaja i standardne organizacije celog događaja pružamo i sledeće usluge:

 • Priprema prezentacija – koncept, dizajn, dinamika, dramatika, storytelling, izrada originalnih video sadržaja , kao i svetlosnih i zvučnih efekata. Šta god da vam cilj događaja, pomažemo da se to sprovede u delo na efektan i pamtljiv način, prilagođeno tipu događaja, odnosno prostoru. Za sve vidove prezentacije u mogućnosti smo da pružimo i svu tehničku podršku, bez obzira na lokaciju.
 • Trening javnog nastupa za prezentere i priprema prezentacija – tim naših saradnika sa iskustvom na televiziji, filmu i pozorištu vas može pripremiti tako za javni nastup, kako biste na prezentaciji na uverljiv način preneli publici poruke i fokusirali im pažnju na važne poente.

U nastavku možete pogledati nekoliko studija slučaja iz naše prakse:

“di-go” Klub, regionalni event

Za klijenta “di-go” iz Zagreba, organizovali smo veliki regionalni B2B event u Tučepima na makarskoj rivijeri. Učesnici su dolazili sa 6 tržišta, tako da smo organizovali i simultano prevođenje radnog dela događaja. Sa klijentom smo zajedno pripremali sve prezentacije za radni deo manifestacije, kako bi držale pažnju publike i bile vizuelno ujednačene. Za sve prezentacije smo pripremili i inspirativni video materijal koji je pratio izlaganja, uključujući i ankete među učesnicima, koje su se prikazivale u radnom delu već nakon jednog sata od momenta snimanja.

Ceo prostor j bio adekvatno pripremljen, pregledno obeležen i izbrendiran. Nakon oficijelnog dela, uveče je pripremljena BBQ zabava pored bazena, uz muzički program benda “Učiteljice” i DJ-a. Za ovaj event smo zajedno sa klijentom pripremili koncept, satnicu, protokole, osmislili dešavanja i pružili kompletnu tehničku podršku, kako bi sve proteklo besprekorno. Više o ovom događaju pogledajte ovde.

CASE STUDY – Lansiranje “Alfa” kvasca

Lansiranje Alfa kvasca u novoj ambalaži (koju smo takođe osmislili u saradnji sa klijentom) organizovali smo u Cineplexx bioskopu, uz premijeru novog filma sa Robert de Nirom. Ideja je da iniciramo koncept porodičnog druženja uz kvalitetne filmove i tople domaće kiflice (umesto kokica), koje se pripremaju brzo i lako uz Alfa kvasac. Priču o lansiranju Alfa kvasca pogledajte ovde.

Bake Up festival, World Expo Milano 2015

Prvi festival finog hleba i peciva, koji smo organizovali na paviljonu Republike Srbije, na najvećoj sajamskoj manifestaciji na svetu. U pitanju je World Expo, a Bake Up festival je za tri dana trajanja privukao ogromnu pažnju posetilaca iz celog sveta. Kompletnu priču iz Milana pogledajte ovde.

Pekarijada

Za kompaniju Lesaffre, već godinama organizujemo sve promotivne aktivnosti vezano za nacionalno takmičenje profesionalnih pekara PEKARIJADA. Svečana ceremonija ponednika na kraju takmičenja je kruna manifestacije. Pekarijada se oraganizuje na svake dve godine.

Svake godine organizujemo veliki broj evenata, kako manjih, tako i jako velikih. Još studija slučaja možete pogledati u glavnom meniju, u kategoriji BTL.

NAZAD NA GLAVNI MENU