Events / Poslovni događaji

Naš tim profesionalaca organizuje sve vrste poslovnih događaja. Od poslovnih konferencija, prezentacija i tim bildinga, preko sajamskih manifestacija u zemlji i inostranstvu, eventa na kojima se lansiraju novi proizvodi ili ideje – pa do velikih regionalnih skupova, koncerata, velikih otvaranja McDonald’s objekata i festivala. Zbog pandemije koja nas je zadesila, usavršili smo metoda da sve vrste poslovnih događaja možemo organizovati i online.

Za poslovne konferencije, pored osmišljavanja koncepta kompletnog događaja i standardne organizacije celog događaja pružamo i sledeće usluge:

  • Priprema prezentacija – koncept, dizajn, dinamika, dramatika, storytelling, izrada originalnih video sadržaja , kao i svetlosnih i zvučnih efekata. Šta god da vam je cilj, pomažemo da to sprovedete u delo na efektan i pamtljiv način, prilagođeno tipu događaja, tj. prezentaciji u konferencijskoj sali ili na velikoj sceni. Za sve vidove prezentacije u mogućnosti smo da pružimo i svu tehničku podršku, bez obzira na lokaciju.
  • Trening javnog nastupa za prezentere – tim naših saradnika sa iskustvom na televiziji, filmu i pozorištu vas može pripremiti tako za javni nastup, kako biste na prezentaciji na uverljiv način preneli publici poruke i fokusirali im pažnju na važne poente.

U nastavku možete pogledati nekoliko studija slučaja iz naše prakse:

„di-go“ Klub, regionalni event

Za klijenta „di-go“ iz Zagreba, organizovali smo veliki regionalni B2B event u Tučepima na makarskoj rivijeri. Učesnici su dolazili sa 6 tržišta, tako da smo organizovali i simultano prevođenje sa radnog dela skupa. Sa klijentom smo zajedno pripremali sve prezentacije za radni deo skupa, kako bi držale pažnju publike i bile vizuelno ujednačene. Za sve prezentacije smo pripremili i inspirativni video materijal koji je pratio izlaganja, uključujući i ankete među učesnicima, koje su se prikazivale već nakon nekoliko sati.

Ceo prostor j bio adekvatno pripremljen, pregledno obeležen i izbrendiran. Nakon oficijelnog dela, uveče je pripremljena BBQ zabava pored bazena, uz muzički program benda „Učiteljice“ i DJ-a. Za ovaj event smo zajedno sa klijentom pripremili koncept, satnicu, protokole, osmislili dešavanja i pružili kompletnu tehničku podršku, kako bi sve proteklo besprekorno. Više o ovom događaju pogledajte ovde.

CASE STUDY – Lansiranje „Alfa“ kvasca

Lansiranje Alfa kvasca u novoj ambalaži (koju smo takođe mi osmislili) organizovali smo u Cineplexx bioskopu, uz premijeru novog filma sa Robert de Nirom, kako bismo inicirali koncept porodičnog druženja uz kvalitetne filmove i tople domaće kiflice (umesto kokica), koje se pripremaju brzo i lako uz Alfa kvasac. Priču o lansiranju Alfa kvasca pogledajte ovde.

Bake Up festival, World Expo Milano 2015

Prvi festival finog hleba i peciva, koji smo organizovali na paviljonu Republike Srbije, na najvećoj sajamskoj manifestaciji na svetu. U pitanju je World Expo, a Bake Up festival je za tri dana trajanja privukao ogromnu pažnju posetilaca iz celog sveta. Kompletnu priču iz Milana pogledajte ovde.

Pekarijada

Za kompaniju Lesaffre, već godinama organizujemo sve promotivne aktivnosti vezano za nacionalno takmičenje profesionalnih pekara PEKARIJADA. Svečana ceremonija ponednika na kraju takmičenja je kruna manifestacije. Pekarijada se oraganizuje na svake dve godine.

Svake godine organizujemo veliki broj evenata, kako manjih, tako i jako velikih. Još studija slučaja možete pogledati u glavnom meniju, u kategoriji BTL.

NAZAD NA GLAVNI MENU