Vodeći predavači – poslovni treninzi

Svi predavači koji u ePlusu drže treninge imaju višegodišnje relevantno iskustvo u oblastima u kojima predaju. Relevantno iskustvo znači: (1) na rukovodećim pozicijama, sa odgovornostima; (2) na pozicijama na kojima su razvijali strategije, na kojima su iste i sprovodili u delo, uključujući i praćenje uspešnosti implementacije. Sva predavanja i praktične vežbe su sistematično pripremljene po akademskim pravilima, uz višestruke kontrole, tako da se sve teme pokrivaju holistički, kako bi stečeno znanje moglo da se efikasno primenjuje u praksi.

Dr Slobodan Adžić, predavač na Univerzitetima KFPUM, Saudijska Arabija; Open Arab University, Kuwait; i na fakultetu za menadžment FAM.

Radio na pozicijama generalnog direktora u Petrohemiji Pančevo i GIP Konstruktor; direktora u Delta Generali; gradskog menadžera grada Pančeva i direktora prodaje u kompanijama Phytomedic i Bittner GmbH. Više o Slobodanu na LinkedIn profilu.

Alessandro Alex Silvestri, menadžer za konsultantske aktivnosti Univerziteta Sussex, Brighton, UK.

ePlus - Treninzi i obuke - Alex Silvestri

Izuzetan poznavalac tržišta i istočne i zapadne Evrope. Angažovan kao vodeći konsultant u European Training Foundation; Agenciji za razvoj i Evropske integracije, kao i u vodećim konsultantskim kućama.

Radio kao eksportni menadžer i menadžer prodaje u vodećim italijanskim i azijskim kompanijama. Više o Alexu na LinkedIn profilu.

Stefan Ivanović, direktor Centra za strategiju ePlus. Radio kao generalni direktor jedne od najvećih svetskih agencija za marketing DDB Worldwide u Bugarskoj i Makedoniji, kao regionalni direktor DDB-a za Centralnu Evropu u Bukureštu i kao direktor za klijenta McDonald’s u Srbiji.

ePlus - Treninzi i obuke - Stefan Ivanovic

Bio na vodećim upravljačkim funkcijama u kompanijama Nestle Ice Cream, Doncafe, Centroproizvod, FK Crvena zvezda i Jasen. Više o Stefanu na LinkedIn profilu.

Darko Tadić, trener komunikacijskih veština, konsultant, dramaturg i kopirajter.

ePlus - Treninzi i obuke - Darko Tadic

Profesor Kreativnog i Terapijskog pisanja. Predavač na Panevropskom Univerzitetu Aperion i na viskokoj strukovnoj školi ICEPS. Bio angažovan kao Direktor komunikacija na projektima Svetske banke (World Bank). Aktivno sarađuje sa agencijama za marketing kao scenarista, kopirajter i reditelj. Više o Darku na LinkedIn profilu.

Nenad Vojnović, višegodišnji predavač na Advokatskoj akademiji, advokat i pravnik sa poslovnim iskustvom kao:

ePlus - Treninzi i obuke - Nenad Vojnovic

direktor pravnih poslova u JAT-u; direktor pravnog sektora i generalni direktor Rafinerije ulja Beograd; pravni savetnik za internacionalna tržišta kiparske kompanije Interallis; Generalni sekretar sindikata pilota i izuzetan poznavalac radnog prava. Više o Nenadu na LinkedIn profilu.

Konstantin Vuk Savićević

Iskusni Projekt menadžer za digitalnu
transformaciju i trener za metodologiju Mind Genomics. Digitalni preduzetnik i e-commerce expert. Bogato poslovno iskustvo stiče u različitim industrijama.

Aleksandar Simić, profesionalni trener i
edukator.

Simić ima sa dugo i intenzivno iskustvo
kao rukovodilac sektora prodaje, trade marketing menadžer, preduzetnik i kao strateg u Shopper Marketingu, u vodećim FMCG
kompanijama na domaćem i regionalnim tržištima.

Sarita Kosanović, prekaljeni HR profesionalac, diplomirani andragog i instruktor brzog čitanja.

ePlus - Treninzi i obuke - Sarita Kosanovic

Bogato poslovno iskustvo sticano je godinama na najvišim pozicijama u HR sektorima u kompanijama Doncafe, NIS Garzprom Neft, Leoni, Galenika, Pedersen&Partners, HBIS i Springboard.

Odličan poznavalac metodologije razvoja ljudskih resursa i sjajna u primeni psihologije u poslovnom okruženju i prodaji. Više o Sariti na LinkedIn profilu.

Aleksandar Miladinović, Direktor za strateško planiranje i razvoj sektora prodaje u NIS Gazprom
Neft

Direktor za strateško planiranje i
razvoj sektora prodaje u NIS Gazprom
Neft u. Intenzivno radno Iskustvo u na
tržišima Srbije, Ruske Federacije,
Rumunije i Bugarske.

Menadžer sa unikatnim strateškim i operativnim poznavanjem razvoja maloprodaje.

NAZAD NA GLAVNI MENU