Veštine komunikacije za efikasne menadžere

Svaki menadžer koji poznaje osnove komuniciranja je u velikoj prednosti nad sagovornicima. Veštine komunikacije za efikasne menadžere pomažu u rešavanju konflikata, vođenju pregovora, osiguravanju da svi razumeju ciljeve, utiču I motivišu sagovornike na akciju.

Sve to vodi ka poboljšanju performansi i uspehu kompanije. Naši specijalizovani trening programi‌ ͏daji holističko znanje o stručnim znanjima kojima menadžeri mora da vladaju. ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏

Naučite kako da formulišete dobre, a kako loše prouke i prilagodite ih ciljnoj publici. Budite sigurni da se vaše poruke percipiraju na pravi način.

Vodite efikasne sastanke, komunicirajte međusobno tako da zaista slušate jedni druge i prenosite važne informacije.

Teme trening modula Veštine komunikacije za efikasne menadžere

Uvod u efikasnu komunikaciju i njen značaj za menadžere
Vrste komunikacije koje menadžer treba da poznaje
Izbor načina i medija komuniciranja (barijere u komunikaciji i izbor načina i medija komuniciranja)
Davanje feedbacka i vođenje efikasnih sastanaka
Vizuelna komunikacija
Pauza za ručak 55 minuta
Oblikovanje poruka u poslovnoj komunikaciji (ubeđivačke, negativne…)
Izveštavanje i prezentovanje pred grupom

Izvestavanje

Održavanje treninga

Preferirani način održavanja treninga je uživo. Za kompanije sa malim brojem polaznika organizujemo online module.

Do 1.9.2024. godine na snazi je promo ponuda za program za Category, Product i PL menadžere. Ukoliko imate 5 ili više polaznika, dobićete fenomenalne uslove ako kliknete na link za više informacija i zatražite ponudu.

Ukoliko želite da organizujete UŽIVO trening IN-HOUSE za svoj tim, molimo da nas kontaktirate na način koji je vama najpogodniji. Ili nam pošaljite mail na office@eplus.rs

Neophodna oprema za praćenje trening modula Veštine komunikacije za efikasne menadžere

Svaki polaznik treba da pripremi sledeće resurse, kako bi optimalno efikasno učestvovao u radu:

 • Računar sa internetom, za praćenje online trening modula;
 • Pretraživač (Chrome, Safari, MS Edge ili neki drugi), sa ulogovanim Google nalogom na računaru za praktični rad;
 • Telefon / aplikacija za očitavanje QR kodova, za provere znanja.

Polaznici rade praktični rad online, u vreme koje im odgovara. Analiza rada i konsultacije su u odvojenim 1:1 sesijama sa svakim polaznikom individualno, koje se zakazuju nakon odslušanog treninga modula.

prodajni sastanak

Kome je namenjen trening?

Trening  modul je namenjen profesionalcima i preduzetnicima koji rade u svim industrijama i koji se oslanjaju na komunikaciju.

Na treningu se uče sva obavezna znanja za  menadžere – neophodna za vrhunske rezultate i usavršavanje ličnih kompetencija. Kroz ovaj trening se uči zanat, koji se ne  može naučiti kroz formalno obrazovanje, već samo i isključivo kroz praksu. Nema potrebe da učite na greškama, jer su oni koji su pravili – i greške i velika dostignuća – spremi da svoja znanja podele sa polaznicima ovog programa.

Ovaj trening je prvenstveno namenjen za:

 • Menadžere kategorija
 • Product menadžere
 • Product Owner-e
 • PL menadžere
 • Brend menadžere
 • Profesionalce u marketingu, prodaji i razvoju
 • Ambiciozne preduzetnike
 • Sve druge polaznike koji žele da budu uspešni na tržištu.

Zašto je ePlus vaš pravi izbor za ovaj trening?

Naš trening VEŠTINE KOMUNIKACIJE ZA EFIKASNE MENADŽERE  je baziran na 20-godišnjoj intenzivnoj praksi autora treninga u velikim internacionalnim korporacijama, regionalnim kompanijama i privatnim domaćim kompanija, kao i iz predzetničkih poduhvata. Treneri Stefan Ivanović i Nenad Đorđević su razvijali i lansirali na tržište na stotine proizvoda (što potpuno novih, što pobooljšanih verzija postojećih proizvoda).

Stefan Ivanović i Nenad Đorđević već godinama imaju liderske uloge u timovima koji su na tržištima Srbije i CEE regije vodili velike i male, kao i domaće i internacionalne timove.

Činjenica da autori imaju iskustvo sa različitim metodama i u različitim industrijama, pružaju im poziciju iz koje mogu kritički da sagledavaju sve aspekte razvoja i izvlače ono najbolje. Znanja i iskustvo koje prenose polaznicima su razumljiva i primenljiva.

Sertifikat

Svi polaznici na kraju treninga dobijaju Oficijelni sertifikat o odslušanom treningu. Sertifikat se izdaje u elektronkom formatu (PDF) na srpskom i na engleskom jeziku. Izgled sertifikata možete pogledati OVDE.

Cene i pogodnosti

Za sve opcije cena, pogodnosti i popuste, molimo da popunite formu, kako biste odmah preuzeli kompletan kurikulum treninga.

I ne Zaboravite! Do 1.9.2024. godine na snazi je promo ponuda za program za Category, Product i PL menadžere. Ukoliko imate 5 ili više polaznika, dobićete fenomenalne uslove ako kliknete na link za više informacija i zatražite ponudu.

Ukoliko želite da organizujete UŽIVO trening IN-HOUSE za svoj tim, molimo da nas kontaktirate na način koji je vama najpogodniji. Ili nam pošaljite mail na office@eplus.rs