Trendovi u prehrambenoj industriji 2023.

I ove godine javno objavljujemo dugo-očekivani izveštaj “Trendovi u prehrambenoj industriji 2023”. Na 46 stranica smo ukazali na glavna kretanja, koja će kreirati okvire za razvoj prehrambene industrije u Adriatik regionu. Autor izveštaja je Stefan ivanović, uz podršku stručnog tima agencije za marketing i prodajne strategije ePlus Marketing Centar. Izveštaj je premijerno predstavljen 2.6.2022. godine na Skopje Marketing Summitu. Šira javnost je imala priliku da se sa Trendovima upozna na webinaru, dana 12.7.2023. godine, u trajanju od 50 minuta. Ceo snimak webinara možete pogledati klikom na donju sliku, a malo ispod je i link za preuzimanje kompletnog izveštaja.

Veliku zaslugu za ovogodišnji izveštaj ima i agencija za istraživanje tržišta Faktor Plus, koja je nesebično stavila svoje resurse na raspolaganje našem timu i uradila terensku anketu na reprezentativnom uzorku Srbije. Istaživanje je rađeno tokom meseca maja 2022. godine.

Preuzimanje izveštaja TRENDOVI U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI 2023.

Ukoliko želite da odmah preuzmete publikaciju “Trendovi u prehrambenoj industriji 2023”, molimo da kliknete OVDE ili na donje dugme.

Saradnja

Ukoliko želite našu pomoć oko ostvarivanja svojih poslovnih ciljeva, budite slobodni da nas kontaktirate ovde ili preko našeg telefona +381 61 189 1080. Sve usluge koje pružamo možete pogledati ovde. Budite slobodni da nas informativno kontaktirate oko bilo kakvih pitanja, bez ikakvih obaveza.

Dalje informacije o nama možete dobiti klikom ovde.