Trendovi u prehrambenoj industriji 2023.

I ove godine javno objavljujemo dugo-očekivani izveštaj “Trendovi u prehrambenoj industriji 2023”. Na 46 sadržajnih stranica smo ukazali na glavna kretanja, koja će po našem mišljenju, kreirati okvire za razvoj prehrambene industrije u našem regionu. Autor izveštaja je Stefan ivanović, uz podršku stručnog tima agencije za marketing i prodajne strategije ePlus Marketing Centar.

Predstavljanje izveštaja će se održati na javnom webinaru, u utorak 12.7.2023. godine, u trajanju od 15-16h. Za webinar se možete prijaviti OVDE.

Veliku zaslugu za ovogodišnji izveštaj ima i agencija za istraživanje tržišta Faktor Plus, koja je nesebično stavila svoje resurse na raspolaganje našem timu i uradila terensku anketu na reprezentativnom uzorku Srbije. Istaživanje je rađeno tokom meseca maja 2022. godine.

Ovogodišnji izveštaj je premijerno predstavljen na Skopje Marketing Summitu, 2.6. 2022. godine.

Preuzimanje izveštaja TRENDOVI U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI 2023.

Ukoliko želite da odmah preuzmete publikaciju “Trendovi u prehrambenoj industriji 2023”, molimo da kliknete OVDE ili na donje dugme.

Interaktivna prezentacija

Za zainteresovane kompanije, organizujemo interaktivnu prezentaciju uživo (ili preko Zoom-a) sa tumačenjima, ukrštanjima podataka, dubinskim uvidima i komentarima. Za više informacija, molimo da nam se obratite preko emaila ili klkinite na sličicu ispod i mi ćemo vam poslati detaljnu informaciju.

Za više informacija o nama kliknite ovde.