Pekarijada / Event

U okviru razvoja B2B prodajne i marketing strategije, u saradnji sa klijentom Lesaffre RS, osmislili smo Pekarijadu. Pekarijada je nacionalno takmičenje profesionalnih pekara i mladih pekara. Organizuje se na svake 2 godine. Takmičarski deo se odvija u demonstacionom BAKING CENTRU kompanije Lesaffre, koji je opremljen najsavremenijom pekarskom opremom. 2019. godine, napravljena su i dva dodatna mobilna pekarska centra, U Nišu i u Kragujevcu, kako bi takmičenje bilo dostupnije većem broju pekara.

Svake godine, takmičenje se održava u 5 takmičarskih kategorija, koje nisu svake godine iste, kako bi takmičari – specijalisti za različite proizvode dobili šansu da pokažu svoje umeće. Propozicije takmičenja su veoma precizne, a žiri Pekarijade broji preko 20 članova, pekara i stručnjaka iz pekarske branše. Time se obezbeđuje potpuna nepristrasnost donošenja odluka.

Na kraju takmičenja, organizuje se svečana Ceremonija proglašenja pobednika. Pobednici dobijaju vredne nagrade, a pobednik u kategoriji mladih pekara mogućnost zaposlenja u pekari u svom gradu. Svi pobednici dobijaju i masivnu mesinganu ploču za spoljnu upotrebu, koju postavljaju na spoljnu fasadu pekare u kojoj rade. Nema bolje reklame od te, da pobednik Pekarijade pravi proizvode za vas!

Sa pobednicima (I, II i III mesto), kao i sa članova žirija održavamo i redovno okupljanje pobednika. Ono se održava par meseci nakon dodele nagrada, na kome sumiramo utiske i tragamo za sugestijama kako da takmičenje još više unapredimo.