Otvaranje B2B Baking Centra u Beču

Za francusku kompaniju Lesaffre, svetskog lidera u proizvodnji kvasca i mešavina za pekarstvo, osmislili smo i organizovali launch event – otvaranje specijalizovanog Baking Centra u Beču, za velike industijske klijente iz Centralne Evrope. Cilj događaja bio je da kompanija Lesaffre ojača svoju poziciju kod velikih industrijskih kupaca, kao solidnog partnera koji ima ili može pronaći racionalno rešenje za svaku potrebu ili problem. Sa druge strane, cilj je bio i da se što veći broj predstavnika kupaca informiše o novom centru za pekarske inovacije, te da uživo vide i osete šta mogu tu da očekuju.

Organizcija događaja je bila veoma zahtevna. Sve je moralo da bude savršeno. Zbog velikog broja zvanica iz različitih zemalja i ograničenog prostora koji je namenjen za tehnološki razvoj, a ne za organizaciju velikih događaja, uspostavljena je precizna satnica i raspored prezentacija za manje grupe. Zbog ovih okolnosti, događaj je bio u svom toku – neprekidno – tokom cela dva dana, bilo je puno sadržaja i lokaliteta koje je trebalo predstaviti gostima, na način koji će ih impresionirati, predstaviti bazične vrednosti Lesaffre-a i na momente ostaviti bez daha.

Za potrebe eventa proizveli smo obiman video materijal kojim smo predstavljali novi portfolio proizvoda, kao i animacije koje su se putem hologramske projekcije ostavile snažan utisak na zvanice. Kratki film sa eventa možete pogledati na našem YouTube kanalu.