UPDATE! Katalog treninga i obuka 2023.

Pred vama su novi treninzi i jedinstvene teme na tržištu! Update kataloga treninga i obuka za 2023. godinu uvodi nove treninge koji će značajno unaprediti veštine polaznika.

Analiza poruka u marketingu, trening za donošenje odluka za rukovodioce, kao i set treninga za category menadžere samo su neki od novina u novoj verziji kataloga za drugu polovinu 2023. godinu.

Od Category menadžera se zahteva da imaju široku lepezu znanja o prodaji, marketingu, logistici, nabavci, upravljanju ljudima… Četiri treninga koje smo uveli za category menadžere će značajno unaprediti rad ovih pozicija.

Da li ste znali da kroz analizu poruka koju emituje konkurencija, možete puno saznati o njihovim ciljevima i stragtegijama. Saveznici su tokom II svetskog rata, analizm nemačkog informativnog programa predviđali sa solidnom preciznošću neprijateljske akcije. Ukoliko ovladate veštinom analize sadržaja, bićete uvek u situaciji da budete korak ispred konkurencije.

Svi rukovodioci se često nalaze na prekretnici kako da odluče neku stvar, reše konkretan problem. Ovladavanje metodologiom analize i ocenjivanja faktora od uticaja značajno pomažu u teškim situacijama. Profesor Dr Slobodan Adžić, autor ovog treninga na jednostavan i razumljiv način nam približava “drvo odlučivanja”.

Zašto smo mi pravi izbor za vaše usavršavanje?

Zašto smo baš mi pravi izbor za poslovne treninge? Zbog toga što naši predavači nisu samo predavači, već su svakodnevno na tržištu i zajedno sa svojim klijentima učestvuju u rešavanju problema. Pratimo sve važne, ali i promene koje tek nadolaze. Svaki od naših predavača i mentora ima intenzivnu praksu od najmanje 10 godina rada na liderskim pozicijama u vodećim mulitnacionalnim i domaćim korporacijama i organizacijama. Klijenti sa kojima sarađujemo su nam ipak najbolja preporuka – tvrde da smo im pomogli da naprave značajnu razliku na tržištu.

Preuzimanje UPDATE Kataloga treninga i obuka za 2023.

Apdejtovani Katalog treninga za 2032. godinu možete PREUZETI OVDE.

Ukoliko želite da budete u toku sa novim treninzima i obukama, kao i promotivnim i sezonskim ponudama, možete se registrovati na našem sajtu.