Internacionalni B2B marketing samit

Konferencije, samiti i stručni skupovi zahtevaju visok nivo pripreme i organizacije. Na svakom od ovih događaja postoji ključna poruka koju učesnici treba da usvoje. Takav pristup zahteva obimne pripremne radnje, kako bi poruka bila preneta učesnicima. Od pozivanja, preko rasporeda, scenarija, najava, lejauta ključnih prezentacija, do svih elemenata komunikacije koje mogu uticati na usvajanje poruke i opšti utisak.

Za klijenta Lesaffre, bili smo zaduženi za kreativnu direkciju velikog internog internacionalnog marketing samita OCEA regije, koji je održan u Pragu (CZ), od 31.5-1.6. 2022. godine. Učesnici konferencije bili su vodeći ljudi prodaje i marketinga iz ove internacionalne kompanije. Lesaffre je svetski lider u proizvodnji kvasca i rešenja za profesionalne pekare.

Materijali za internacionalni marketing samit

Cilj samita bila je prezentacija novih B2B rešenja i koncepata koji će biti ponuđeni tržištu u narednom periodu. Cilj samita bio je da edukuje očesnike o novim alatima koji inspirišu kupce i klijente i koji donose nove ugovore.

Ukoliko želite našu pomoć oko organizacije većih ili manjih skupova, budite slobodni da nas kontaktirate ovde ili putem našeg telefona +381 61 189 1080. Sve usluge koje pružamo možete pogledati ovde. Budite slobodni da nas informativno kontaktirate oko bilo kakvih pitanja, bez ikakvih obaveza.