Kreativne usluge, grafički dizajn i dizajn ambalaže, industrijski dizajn, copywriting i storytelling

Svake godine dizajniramo stotinak proizvoda koji ugledaju svestlost dana na policama maloprodajnih objekata. U domenu dizajna ambalaže, pružamo sve usluge – od industrijskog dizajna svih vrsta ambalaže, preko grafičkog dizajna etiketa i elemenata komuniciranja, do operaterskih izmena u deklaracijama i naravno, sve vrste priprema za štampu.

CASE STUDY (Studija slučaja iz naše prakse) – industrijski i grafički dizajn ambalaže za FAM Kruševac

Untitled-2

 

CASE STUDY – Integrisane komunikacije za klijenta MEGA

Tokom višegodišnje saradnje sa klijenteom MEGA, kreirali smo na desetine kreativnih rešenja, koncepata, slogana, promotivnih tekstova, ambalaža, akcija, oglasa…

 

 

CASE STUDY – Dizajn ambalaže za INDOADRIA FOODS, za tržišta Srbije, Skandinavije i Zapadne Evrope (etnička tržišta)

Novi dizajn ambalaže za klijenta IndoAdria Foods, svetskog lidera u proizvodnji nudli, koji ima proizvodni pogon u Srbiji, koji će snabdevati evropska tržišta.

Cilj novog dizajna je da se ambalaža lokalizuje i približi lokalnim potrošačima, pa tako imamo i varijacije za domaće tržište, tržišta regiona, zapadnoevropska tržišta, ali i specijalne ambalaže prilagođene etničkim grupama u zapadnoevropskim i skandinavskim državama.

Poseban izazov nam je predstavljala ambalaža za etnička tržišta za zapadnu Evropu koja su dominantno bila na arapskom jeziku, kako zbog nerazumevanja, tako i zbog pisanja s desna na levo. No i to smo uspešno realizovali.

[nivoslider id=“519″]

 

NAZAD NA GLAVNI MENU