Osmomartovski webinar Dizajn ambalaže

Zahvaljujemo se svima koji su nam se priključili na osmomartovskom seminaru posvećenom dizajnu ambalaže. Snimak webinara sadrži i dodatni materijal – insight od strane art direktora Vojislava Pavlovića, koji govori o tome šta je za njega kao dizajnera, dobar brif za razvoj ambalaže.

Ovde možete pogledati ceo webinar:

Održavanje osmomartovskog Webinara DIZAJN AMBALAŽE

Webinar je održan 10.3.2022. godine, sa početkom u 18:05, u trajanju do 19:h, preko platforme Zoom. Tokom jednočasovnog inspirativnog druženja, dotakli smo se svih važnih tema koje treba razmatrati kod dizajna ambalaže: industrijski dizajn, grafički dizajn, brend, proizvod, uloga ambalaže u korisničkom iskustvu (Customer Experience), ambalaža prehrambenih proizvoda, održivost, trendovi u dizajnu…

Važnost ambalaže

Ambalaža u većini slučajeva predstavlja prvi neposredan fizički kontakt između brenda i potrošača. Mnoga istraživanja ponašanja potrošača pokazuju da, iako proces odlučivanja o kupovini počinje mnogo ranije, preko 70% odluka o kupovini određenog proizvoda se donosi na samom mestu prodaje.

Potrošač je i na samom mestu prodaje izložen mnogim uticajima (izgled i format maloprodajnog objekta, odnosno lejaut on-line mesta kupovine, sugestije prodavca, način izlaganja odnosno predstavljanja proizvoda, popusti i promocije, reputacija brenda, ali i prodavca, dodatne informacije…), ali neupitno je da ambalaža igra značajnu ulogu u ovom miksu uticaja na potrošača.

Predavač

Webinar “Dizajn ambalaže” vodio je Stefan Ivanović, direktor agencije ePlus. Ivanović je tokom karijere radio na liderskim pozicijama u CEE regionu na razvoju vodećih brendova (McDonald’s, Audi, Seat, Henkel, Pivara Skopje, Vitaminka, Centroproizvod, Nestle Ice Cream, Doncafe…). Tokom karijere vodio je na desetine projekata razvoja i uvođenja na tržište novih proizvoda i ambalaža.

Agencija ePlus Marketing Centar koju vodi već 10 godina je specijalizovana za razvoj marketing i prodajnih strategije, a kao nadogradnju svojih pruža i usluge stručnih poslovnih treninga, kao i kreativne usluge. U okviru delatnosti, svake godine na tržište lansiramo desetine novih ambalaža. Više o našim uslugama možete pogledati ovde.

Naše ambalaže

Svake godine dizajniramo stotinak proizvoda koji ugledaju svestlost dana na policama maloprodajnih objekata. U domenu dizajna ambalaže, pružamo sve usluge – od industrijskog dizajna svih vrsta ambalaže, preko grafičkog dizajna etiketa i elemenata komuniciranja, do operaterskih izmena u deklaracijama i naravno, sve vrste priprema za štampu. Neki od naših projekata su i ovi:

Radujemo se skorom druženju sa vama. Dobro nam došli! Prijavite se OVDE!