BAKE UP Festival 2017.

Poslednjeg vikenda u martu 2017, za našeg klijenta CEARS (Centralnoevropska asocijacija za razvoj i saradnju), osmislili smo i organizovali BAKE UP fesatival, u TC Delta City, koji za ta dva dana, poseti preko 50,000 ljudi. BAKE UP je festival koji krajnjem potrošaču predstavlja visokokvalitetne proizvode iz kategorija hleb, pecivo i kolači. Ove godine sprovedena je i opsežna anketa posetilaca Festivala, koja će uskoro biti objavljena i koja će otkriti preferencije posetilaca BAKE UP-a kada su pekarski proizvodi u pitanju.

DSC00670a

IMG_1952

U specijalnom fokusu su bili pekarski kolači i slatki program, koje su predstavili majstori pekarstva, a od industrijskih pekara specijalno mesto imala je MAXI PEKARA kompanije Delhaize Srbija sa kompetnim portfoliom proizvoda koji obuhvata i Hrono hleb, Lenkin hleb, Manastirski hleb, Tain…  Na festivalu su bili istaknuti i vrhunski brendovi kvasca “Alfa” i “Vrenje” kompanije Lesaffre, kao I jogurti i čokoladno mleko iz Dukata i selekcija finih kafa “Doncafe”, koji su posluživani uz odgvarajuća peciva. Najveća online zajednica koja se bavi testo – portal “mesimozajedno”, predstavio je majstorije iz svojih članova.

IMG_1664

IMG_7603

Dosadašnji pobednici i članovi žirija PEKARIJADE su predstavili svoje umeće na glavnom stejdžu BAKE UP-a, a posebna atrakcija bila je pravljenje kalemegdanskog Pobednika, kompletno od testa, jednog od simbola Beograda. Na BAKE UP-u, najavljena je i naredna Pekarijada, kao jedino nacionalno takmičenje profesionalnih pekara u Srbiji.

IMG_1657

Prvi BAKE UP smo organizovali na Svetskoj izložbi u Milanu u oktobru 2015. godine, kada su sprski pekarski proizvodi osvojili italijansku publiku, a drugi BAKE UP je održan prošle godine u Delta City-u.

IMG_1940

2017-03-26 16.40.05a