BAKE UP Festival 3

Za klijenta CEARS (Centralnoevropska asocijacija za razvoj i saradnju), osmislili smo i organizovali BAKE UP festival. Treći po redu, održan je u TC Delta City. Za dva dana trajanja, poseta je bila preko 50,000 ljudi. BAKE UP promoviše visokokvalitetne proizvode iz kategorija hleb, pecivo i kolači. Sproveli smo i opsežnu anketa posetilaca BAKE UP 3 festivala o preferencijama posetilaca.

U specijalnom fokusu su bili pekarski kolači i slatki program, koje su predstavili majstori zanata. Od industrijskih pekara specijalno mesto imala je MAXI PEKARA kompanije Delhaize Srbija. Oni su predstavili kvalitetne proizvode, sa posebnim fokusom na Hrono hleb, Lenkin hleb, Manastirski hleb i Tain. 

Na festivalu su bili istaknuti i vrhunski brendovi kvasca “Alfa” i “Vrenje” kompanije Lesaffre, kao i jogurti i čokoladno mleko iz Dukata. Kafa koja najbolje ide uz fina peciva je “Doncafe”. Najveća online zajednica koja se bavi testo – portal “Mesimo Zajedno”, predstavio je majstorije svojih članova.

Dosadašnji pobednici i članovi žirija PEKARIJADE su predstavili svoje umeće na glavnom stejdžu BAKE UP-a. Posebna atrakcija bila je pravljenje kalemegdanskog Pobednika od testa. Najavili smo i nastupajuću Pekarijadu, kao jedino nacionalno takmičenje profesionalnih pekara u Srbiji.

Prvi BAKE UP smo organizovali na Svetskoj izložbi u Milanu u oktobru. Drugi i treći BAKE UP festivali su održani u Delta City-u u Beogradu.