PROMO KOD

Svim registrovanim korisnicima ePlus Marketing Centar d.o.o. Beograd poklanja PROMO KOD koji donosi 25% na jedan trening po izboru, u roku od 12 meseci.

Kliknite na crveno dugme, registrujte se i vaš kod ćemo vam poslati e-mailom:

Prilikom prijavljivanja za trening koji želite da pohađate, u rubrici „napomena“, nalepite kod koji ste dobili e-mailom. Popust će vam se obračunati prilikom izdavanja predračuna. VAŽNO: Promo kod možete kombinovati sa svim drugim pogodnostima koje nudimo. Svi popusti i pogodnosti koje ostvarite se sabiraju.

Promo kod i ostale pogodnosti

  • na 3 jednake mesečne rate
  • na 2 jednake mesečne rate (popust -10%)
  • avansno plaćanje – pre treninga (popust -20%)

Plaćanje iz Republike Srbije je u dinarima, uplatom na dinarski račun, a iz drugih zemalja u EUR, po instrukcijama za plaćanje na devizni račun ePlus Marketing Centra.

Grupne prijave

Ukoliko se 3 ili više osoba jednom prijavom prijavljuje za isti trening, SVI ostvaruju cenu kao za avansno plaćenje: popust -20%, a plaćanje za članove grupe je na 2 mesečne rate. Kod prijave grupe, nije uslov da su svi prijavljeni iz istog pravnog lica. Možete se zajedno prijaviti sa kolegama, klijentima, kupcima ili prijateljima.

Zašto smo mi pravi izbor za vaš trening

Delatnost smo započeli kao Centar za marketing strategiju. Naš primarni posao jeste da kroz mentorski rad vodimo naše klijente do rešavanja realnih tržinih problema. Mi smo svakoga dana na tržištu i pratimo sve važne, ali i trendove i promene koje će tek nastupiti. Svaki od naših predavača i mentora ima praksu od najmanje 10 godina rada na liderskim pozicijama u vodećim mulitnacionalnim i domaćim korporacijama i organizacijama.

Klijenti sa kojima sarađujemo su nam ipak najbolja preporuka – tvrde da smo im pomogli da naprave razliku na tržištu.

Dodatne informacije

Za rezervacije termina ili dodatne informacije o treninzima i edukacijama, posetite naš sajt www.eplus.rs ili nam pošaljite e-mail na adresu treninginfo@eplus.rs