Katalog treninga i obuka 2022.

Pred vama se nalazi apdejtovani katalog treninga i obuka za 2022. godinu. Sve teme koje obrađujemo potkrepljene su praktičnim primerima sa tržišta – i to najčeše iz prakse samih predavača. Svhatili smo da upravo zbog toga naši treninzi imaju veliku težinu, da se materija koju obrađujemo zaista usvaja i omogućava primenu u praksi. U skladu sa promenama koje se svakodnevno dešavaju, sve treninge redovno osvežavamo i apdejtujemo novim informacijama i trendovima.

Zašto smo baš mi pravi izbor za poslovne treninge? Delatnost smo započeli kao Centar za marketing strategiju i naš primarni posao jeste da kroz mentorski rad vodimo naše klijente do rešavanja realnih tržinih problema. Mi smo svakoga dana na tržištu i pratimo sve važne, ali i promene koje tek nadolaze. Svaki od naših predavača i mentora ima intenzivnu praksu od najmanje 10 godina rada na liderskim pozicijama u vodećim mulitnacionalnim i domaćim korporacijama i organizacijama. Klijenti sa kojima sarađujemo su nam ipak najbolja preporuka – tvrde da smo im pomogli da naprave razliku na tržištu.

Katalog treninza i obuka za 2022.

Apdejtovani Katalog treninga za 2022. godinu možete PREGLEDATI OVDE. Svakog meseca dodavaćemo nove treninge i obuke i osvežavati stare. Ukoliko želite da budete u toku sa novim treninzima i obukama, kao i promotivnim i sezonskim ponudama, možete se registrovati na našem sajtu. Osim što ćemo vam povremeno slati važne informacije, ukoliko se prvi put registrujete, poklonićemo vam i promo-kod. Sa promo-kodom ostvarujete 25% popusta na jedan trening po vašem iznoru, do kraja 2022. godine.

Sprint treninzi vs klasični treninzi

Poštujući činjenicu da je vreme danas najvredniji resurs, razvili  smo intenzivne i visoko efikasne SPRINT  metode poslovnog usavršavanja.

Cilj SPRINT  treninga jeste da se polaznicima, na efikasan način i u kratkim vremenskim intervalima, omogući razvoj u određenim oblastima. Pri tome, klijent ima mogućnost da sam kreira SRPINT putanje. Time dobija mogućnost da direktno upravljaa u kojim oblastima će se usavršavati menadžeri i zaposleni. Stalno osvežavanje sadržaja treninga garantuje uvek aktuelna znanja.

Svi treninzi iz kataloga se mogu realizovati kroz SPRINT ili kao klasičan trening. Izbor zavisi od potreba klijenta.

Kliknite na sliku da biste pogledali KATALOG TRENINGA 2022.